Cellolessen in Amsterdam

voor getalenteerde kinderen, jonge musici en echte muziekliefhebbers, gegeven door beroepscelliste met ruime ervaring als uitvoerende musicus en pedagoge.

De lessen zijn teogangelijk voor alle leeftijden en beslaan behalve basistechniek vele andere aspecten zo als, houding, toonvorming, vingerzettingen, articulatie, frasering, dynamiek, alsmede introductie tot de mooiste celloliteratuur.

Voor kinderen zijn weekelijkse lessen belangrijk. Volwassene kunnenvanzelfsprekend ook weekelijks lessen, maar desgewenst kiezen voor drie lessen per maand ( een less per tien dagen ) of een keer per twee weken. U kunt ook komen voor een paar losse lessen, bijvoorbeld hulp bij orkestpartijen, kamermuziek, voorrbereiding van een voorspelsessie.

De lessen voor volwassene duren in principe een uur, voor kinderen afhankelijk van de leeftijd een half uur of drie kwartier. Het basis tarief is 40 euro per uur.

Altijd al eens aan de celloles willen beginnen of na zoveel jaar de draad weer eens oppakken ? Neem gerust contact met me op voor een gesprek en/of een gratis proefles.

Diamantstraat 28 huis ivanapoparic@gmail.com

+31 625284687

Ivana Poparic, geboeren in ex Joegoslavie, stamt uit een familie van musici. Toen zij acht was kreeg zij haar eerste lessen van haar vader Ivan en Valter Despalj. Door haar deelname aan festivalen, nationale competities won ze een groot aantal prijzen. Aan de Muziekhochschule van Keulen studeerde zij cello met Boris Pergamenschikow. Na cum laude te zijn afgestudeerd, zette zij haar studie voort aan het Sweelinck Conservatoriumin Amsterdam. Als solist trad zij op met Belgrado Filharmonisch, Zagreb Filharmonisch, St. George Strings. Ze is actiev kamermusicus. Daarnaast is Ivana lid geweest van internationale vermaarde kamerensembles en heeft zij opname gemaakt voor radiostations o.a. in Nederland.

Amatiblack1